VAN DRENTH INSIDE;

Kartonnage kappen

Kartonnage, ook wel Rotary Die Shell (RDS), zijn ronde houten vormen die worden gebruikt in de kartonnage industrie. Deze stanstechniek is de laatste jaren sterk in opkomst. We produceren al meer dan 25 jaar Rotary Die Shells in nauwe samenwerking met stansvormbouwers.

Stansvormbouwers en hun opdrachtgevers mogen rekenen op kwaliteit, betrouwbare leveringsafspraken en technische ondersteuning.

Densiteit / homogeniteit

Om een constant en betrouwbaar eindproduct te realiseren is een homogene en gesloten opbouw van fineerlagen van groot belang. Van Drenth Buighout verwerkt daarom uitsluitend West-Europees Beukenfineer met een hoge densiteit en houdt rekening met de specifieke problemen van de door haar klanten gebruikte lasertechniek.

Toleranties

De ontwikkelingen in de industrie vragen steeds aangepaste maattoleranties. Op verzoek worden nieuwe toleranties en de daarmee gepaard gaande opbouw voor specifieke RDS afgestemd op uw wensen.

Uitgebreid leveringsprogramma RDS

Door ervaring en intensieve wereldwijde samenwerking met stansbouwers heeft Van Drenth Buighout een uitgebalanceerd programma RDS.